QUI SOM

Serralleria Segre S.L. és una empresa familiar amb més de 25 anys d’experiència en el sector de la construcció i la reforma d’habitatges… i en especial en el sector de l’alumini.
Ens dediquem a la fabricació i col·locació de tancaments d’alumini amb ruptura de pont tèrmic.
També treballem el ferro, l’acer inoxidable, amb l’acer inoxidable i el ferro realitzem baranes, portes, reixes, escales, tanques i estructures de tot tipus des de petites feines per a particulars fins a baranes per a tancar finques o escoles com l’actual tancament de ferro de l’escola Sant Armengol.
A Serralleria Segre S.L. dominem el sector de l’Alumini en especial i en tota la seva totalitat, portes, baranes, finestres, som especialistes en l’elaboració al nostre propi taller i col·locació de finestres i portes d’alumini d’alta qualitat, nosaltres no comprem res fet …. ho fabriquem tot al nostre taller de Sant Júlia a la Borda del Germà.
Prestem atenció a qualsevol detall en la fabricació i el muntatge per petit que sigui, perquè volem aconseguir la feina ben feta i la satisfacció del nostre client de tot Andorra.
Disposem d’una àmplia gamma de perfils, que podem servir en qualsevol color, fins i tot en imitació fusta, però evidentment sense cap tipus de manteniment.
Els perfils que utilitzem des de fa molts anys, proporcionen uns magnífics acabats, una estètica excel·lent, una extraordinària solidesa i Resistencia a la corrosió amb un manteniment nul i una neteja molt fàcil.

Fem substitucions de finestres amb o sense la intervenció del Paleta.
El nostre lema és, Serralleria Segre Andorra, experiència, innovació, creativitat i qualitat dels materials per a solucions a mida.

Finestres amb pont tèrmic Finestres d'alumini més fusta Finestres de PVC


+ INFORMACIÓ

CERCAR